петък, 26 декември 2008 г.

Челюсти

Странни неща се случват в с. Виногради - особено когато стане виното. Като изключим мистериите от преди около 50-60 години със светещ кръст явяващ се срещу селото, сега чезнат разни неща. За по-удобно ще разкажа за свръхестествените случаи под номера.
1) Ченето на ЦСКА-то
Той е полумитично същество. Когато се събужда и установява, че горното му чене липсва, предприема щателното претърсване на къщата, резултата е нулев. Ченето е изчезнало !!! Работи се по две версии - "сръскано е! след това изплюто" или "сръскано!!! и ГЛЪТНАТО!!!". Дори след проверка на гърлото (за следи от ченето) , от страна на баща му, липсва достатъчно увереност, че все пак няма да му стане нещо на стомаха ( все пак зъби са това-може да ти увредят вътрешностите) .
2) Ченето на Джегата
След поредната обикновена вечер в кръчмата, Джегата се прибира в къщи. На сутринта установява, че ченето му липсва. След споделения горчив опит на ЦСКА-то , той също решава, че трябва да отиде на рентген та да се провери дали случайно не го е глътнал и той. След около 3 дена мистерията е разбулена - непокорното чене се явява на съпругата на Джегата (само изскача от храста до пътеката към къщата).
3) Ченето на Гявола
След една обикновена вечер в кръчмата, Гявола се прибира в къщи и си ляга, като преди това оставя ченето на едното от двете обичайни места. Всичко това с цел да се избегне лутането рано сутрин. На сутринта, разбира се то липсва, но за разлика от предишните случаи бързо е разкрита мистерията - изтърколило се в другия край на стаята.

1 коментар:

Анонимен каза...

[color=#99aadd]Музыкальный ансамбль [url=http://dejavu-group.ru/index.php]Dejavu-group[/url] - это коллектив заслуженных вокалистов и музыкантов на праздник.
[url=http://dejavu-group.ru/svadba.php]Дежа вю[/url]- лидер в области проведения и организации торжеств, музыкальных мероприятий, корпоративок .
В репертуаре ВИА Deja Vu около 3000 песен.
Только живое исполнение. Ретро, хиты 70-80-90-х, джаз, диско, поп, современная музыка, европейские хиты, фоновая музыка, шансон.
Артисты на праздник Deja Vu располагает мощной качественной аппаратурой, позволяющей наполнить плотным и приятным уху звуком как компактное помещение (фуршет), так и большое помещение (корпоратив до 1000 человек).

Игорь +7 916 623 4047, Андрей +7 910 483 8294 [/color]